Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Η Bupa Global είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο για την ασφάλιση εκπατρισμένων με 800.000 μέλη σε 190 χώρες και προσφέρει προγράμματα ασφάλισης υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις.   

Είμαστε συμβεβλημένοι με πάνω από 200.000 παρόχους παγκοσμίως, έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, δεν είστε μακριά από τη φροντίδα που χρειάζεστε.


Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Ο William Russell είναι ένας κορυφαίος διεθνής ανεξάρτητος πάροχος για την ασφάλιση ζωής, υγείας και προστασίας του εισοδήματος.

Από το 1992, έχει ειδικευτεί στην παροχή προστασίας σε εκπατρισμένους σε όλο τον κόσμο - και με πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες .


Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Η IMG INTERNATIONAL παρέχει μακροπρόθεσμη κάλυψη σε ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται εκτός της χώρας καταγωγής τους, συνήθως για ένα χρόνο ή και περισσότερο. Τα σχέδια αυτά είναι ιδανικά για ομογενείς και για τις οικογένειές τους, τα άτομα με διπλή κατοικία .

Το να είσαι πολίτης του κόσμου μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία, αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλούς πιθανούς κινδύνους Υγειονομικής περίθαλψης στο εξωτερικό . Η IMG προσφέρει επαναστατικά προγράμματα που παρέχουν την ευέλικτη παγκόσμια κάλυψη που χρειάζεστε, που υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που περιμένετε .

We are proud to be an approved at: